Γενικές Πληροφορίες


Η Newhellas είναι μια ηλεκτρονική κοινότητα!

Αυτή τη στιγμή αποτελείται από δύο μέρη… Blogs | Clan !

* Τα Blogs αποτελούν την προσωπική κατάθεση απόψεων και φυσικά εδώ ο καθένας μπορεί να καταθέσει τις ιδέες του! Η Newhellas φροντίζει ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει την προσωπική του γωνιά!

* Η Clan είναι μια παρέα παιχνιδιού! Από την στιγμή που κάποιοι από εμάς παίζουμε διαδικτυακά παιχνίδια, περισσότερο ή λιγότερο, γιατί να παίζουμε μόνοι μας μεταξύ αγνώστων και να μην φτιάξουμε μια ομάδα όπου το παιχνίδι θα είναι εγγυημένο και θα μπορούμε να το ορίσουμε εμείς! Η Newhellas Gaming Clan προσφέρει την οργάνωση που κάποιος μπορεί να ζητάει! Δεν ψάχνουμε για επαγγελματίες παίκτες, απλά για ανθρώπους σαν και εμάς που γουστάρουν να παίζουν και μια φορά το μήνα πχ Counter-Strike!


Πληροφορίες Νewhellas Blogs

Εγγραφή
Μπορείτε να δημιουργήστε το δικό σας (υπο)blog στην Newhellas, πάντα Δωρεάν!

* Αυτή την στιγμή οι δημόσιες εγγραφές είναι κλειστές και απαιτήται σχετική “πρόσκληση” για να εγγραφείτε!Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Ιστοσελίδας και των Ιστολογίων

H ιστοσελίδα Newhellas Blogs, είναι μια κοινότητα ιστολογίων και έχει σκοπό την κατάθεση απόψεων και ιδεών μέσω της ανάρτησης άρθρων, την συζήτηση και την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον σε διάφορα θέματα.

Το περιεχόμενο των ιστολογίων (blogs), αντιπροσωπεύει τον δημιουργό του και όχι τον ιστότοπο. Καταβάλλεται προσπάθεια ελέγχου του περιεχομένου, για αποφυγή παράνομου, υβριστικού, κακόβουλου ή υπό πνευματικά δικαιώματα περιεχομένου, δεν είναι όμως δυνατή η αυτόματη αφαίρεση τυχόν τέτοιου υλικού, πριν εξεταστεί από κάποιον διαχειριστή. Οι χρήστες/μέλη που εντοπίζουν περιεχόμενο με τα παραπάνω κριτήρια, καλούνται να ενημερώσουν αμέσως τους διαχειριστές του ιστότοπου, κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας.

infoΟι διαχειριστές του ιστότοπου έχουν δικαίωμα και καθήκον τον έλεγχο της λειτουργίας αυτού, καθώς και του περιεχομένου. Έχουν επίσης τη δυνατότητα διαγραφής καταχώρησης οποιουδήποτε είδους, αν αυτή συγκρούεται με τους όρους χρήσης του ιστότοπου. Σοβαρή ή επανειλημμένη παράβαση, μπορεί να οδηγήσει στο μπλοκάρισμα ή και τη διαγραφή του συγκεκριμένου μέλους.

infoΟι καταχωρήσεις δεν πρέπει να έχουν υβριστικό, ρατσιστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο. Να μη θίγουν άμεσα ή έμμεσα άλλα μέλη. Να μην περιέχουν με κανένα τρόπο διαφημίσεις. Δεν πρέπει επίσης να προωθούν παράνομες δραστηριότητες. Πρέπει να είναι σύμφωνες με τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους.

infoΤα δημοσιεύματα των μελών πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα με Ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν επιτρέπεται η γραφή Ελληνικών με Λατινικούς χαρακτήρες (σσ Greeklish), εκτός αν υπάρχει δεδομένο πρόβλημα και το γνωρίζουν οι διαχειριστές. Δημοσιεύσεις σε “Greeglish” μπορεί να διαγράφονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επιτρέπεται η χρήση άλλης γλώσσας εκτός της Ελληνικής, αν αυτό εξυπηρετεί τη μεταφορά συγκεκριμένης πληροφορίας. Σε περίπτωση που η πληροφορία είναι εκτενή ή κρίσιμη, είναι επιθυμητή μια σύντομη περίληψη του περιεχομένου στην Ελληνική γλώσσα.

infoΤα δημοσιεύματα των μελών δεν πρέπει να είναι “αντιγραμμένα” από άλλη πηγή, χωρίς προηγούμενη άδεια, και ρητή αναφορά της τελευταίας.

Αποποίηση Ευθυνών

  • Η Ιστοσελίδα “Newhellas Blogs”, παρέχει υλικό το οποίο κρίνει κατάλληλο να παρουσιάσει.
  • Η Ιστοσελίδα “Newhellas Blogs”, μπορεί να συμπληρώνει, αλλάζει, τροποποιεί, καταργεί, προσθέτει περιεχόμενα, χωρίς προειδοποίηση.
  • Η Ιστοσελίδα “Newhellas Blogs”, δεν φέρει καμία ευθύνη για:
  1. το περιεχόμενο ιστοσελίδων που παραπέμπονται από “δεσμούς” (links) που περιέχονται στον ιστότοπο,
  2. την ακρίβεια, συνέπεια ή τυχόν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που προκύπτει από υλικό/πηγή που αποστάλθηκε/γνωστοποιήθηκε/αναρτήθηκε από ιδιώτη ή φορέα, μέλος ή χρήστη, ο οποίος είναι σε αυτή την περίπτωση και ο αποκλειστικός υπεύθυνος.
  • Η Ιστοσελίδα “Newhellas Blogs”, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν δυσλειτουργίες του ιστότοπου, για τυχόν ζημιές υλικές ή ψυχικές που μπορούν να προκύψουν από οποιαδήποτε χρήση αυτού ή από ανάγνωση άρθρων ή άλλου υλικού τα οποία περιέχονται στο site (πχ εικόνες) και παρέχονται από αυτό ή από συνδέσμους (links) που παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες.
  • Στην Ιστοσελίδα “Newhellas Blogs”, τα εγγεγραμμένα μέλη καταχωρούν προαιρετικά στοιχεία που οι ίδιοι επιθυμούν στο λογαριασμό τους καθώς και μερικά υποχρεωτικά στοιχεία.
  1. Τα υποχρεωτικά στοιχεία είναι: ένα ψευδώνυμο και ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία που καταχωρούνται από τα μέλη μας στην Ιστοσελίδα “Newhellas Blogs”, δεν θα χρησιμοποιούνται για κανένα λόγο (διαφημιστικό ή άλλο), παρά μόνο για την εξυπηρέτηση του μέλους στις υπηρεσίες του ιστότοπου. Σε κάθε περίπτωση το μέλος μπορεί να τροποποιεί/διαγράφει στοιχεία από τον λογαριασμό του, μέσω του αντίστοιχου μηχανισμού που παρέχεται με την επιλογή “Πίνακας Ελέγχου”.

Προϋποθέσεις

okΜε την εγγραφή σας στα Newhellas Blogs, επιβεβαιώνεται ότι έχετε διαβάσει τους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις και συμφωνείτε με αυτούς.

Η κοινότητά μας διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες και είναι επιβεβλημένο να έχετε ενημερωθεί για αυτούς και γενικότερα για τον τρόπο λειτουργίας προτού ενταχθείτε σε αυτήν.