ΥΛΙΚΑ
500 γρ φύλλο κρούστας
250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
4 – 5 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 μπέικιν
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
λίγη βανίλια
λίγο λιωμένο βιτάμ
ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
2 ποτήρια ζάχαρη
λίγη φλούδα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί βάζουμε τα φύλλα 1-1 σουρωτά ,αφού τα στρώσουμε όλα τα βουτυρώνουμε καλά και αν περισσέψει βούτυρο το ρίχνουμε στην γέμιση Ανακατεύουμε όλα τα υλικά τα περιχύνουμε πάνω από τα φύλλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς .
Το σιρόπι το ρίχνουμε κρύο .