Μαι

19

Η επιστροφή του ..alenatore (?)

GD Star Rating
loading...

Φίλες και φίλοι μου αρχικά θα’θελα να ζητήσω συγνώμη για την 10μερη απουσία μας από το blog, αλλά οι ανειλημμένες υποχρεώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να μην μας αφήνουν περιθώρια χρόνου. Επίσης, έπρεπε και εμείς να πάρουμε μία μικρή ”άδεια” μιας και τα νέα στην πόλη μας δεν ..”έτρεχαν” και πολύ.

Πέρα από φημολογίες, υποσχέσεις και δηλώσεις για την επερχόμενη αγωνιστική season δεν υπήρξε και κάτι το επείγον, αν εξαιρέσει φυσικά κανείς το ”θαύμα” που ακούει στο όνομα, Μαρούσι!

Στα δικά μας τώρα..

Ο κόσμος το’χει τούμπανο, και εμείς κρυφό καμάρι”.. αυτή είναι η παροιμία που επικρατούσε αυτές τις μέρες γύρω από την ομάδα του Άρη, μιας και ο Ιταλός προπονητής-ψυχολόγος, Andrea Mazzon, επιστρέφει στα γνωστά ”λημέρια”, στην γνωστή ..ηλεκτρική καρέκλα, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στη διοργάνωση της Euroleague (που η πικρή αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει..). Αύριο (..το αργότερο Τετάρτη..) ο Ιταλός τσεκάρει το αεροπορικό εισητήριο και θα’χει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Τζεβελέκη, στην Αθήνα, για να τακτοποιηθούν οι τελικές εκρεμμότητες.

Προσωπική άποψη, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η πρόσληψη του coach Mazzon αποτελεί μία σωστή και προσεγμένη κίνηση, από τη στιγμή που ήταν ο μόνος ο οποίος έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη. Οι Έλληνες προπονητές -των οποίων τα ονόματα πολυκυκλοφόρησαν σε διάφορα forum και συζητήσεις- δυστηχώς δεν ξέρουμε αν ΘΑ μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε τόσο υψηλή πίεση, μιας και άλλο η πίεση μίας μικρομεσαίας ομάδας, και άλλο η πίεση του Αλεξανδρείου. Κάνοντας κάποιος τον δικηγόρο του διαβόλου, θα έλεγε πως από την Bologna έφυγε κακήν-κακώς, αλλά λίγοι ξέρουν τις συνθήκες οι οποίες επικρατούν σε μία ομάδα. Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση εμπιστεύθηκε κάτι το σίγουρο, και όχι την επιλογή του ρίσκου..

Άλλωστε, με μία πιθανή παρουσία του Γιώργου Σιγάλα στον πάγκο της ομάδας, αυτομάτως αλλάζει και το κλίμα στα αποδυτήρια, μιας και κανείς δεν θα μπορεί να ..κουνηθεί και να κάνει τα δικά του.. όπως γινόταν φέτος..ε;!

Αναμένουμε λοιπόν τις δηλώσεις από τα χείλη των ιδίων των πρωταγωνιστών εντός των επόμενων ημερών.

Στα του Π.Α.Ο.Κ. τώρα, αύριο ο κ.Ζήτρος θα μιλήσει στους εκπροσώπους τύπου με σκοπό να κάνει γνωστό το σκεπτικό του και το πώς θέλει να κινηθεί. Τα πρώτα δείγματα φαίνονται θετικά, μιας και έχει ήδη κινήσει διαδικασίες έτσι ώστε να διευθετηθούν μερικά ”ανοικτά” ζητήματα, τόσο με παίκτες, όσο και με υπαλλήλους. Στη γενική συνέλευση να δούμε τι θα γίνει, μιας και εκεί θα φανεί ποιοί είναι με το μέρος του, και ποιοί δεν θέλουν να ”ταραχθούν” τα νερά στη ..νηνεμία που επικρατούσε τόσο καιρό. Η πλευρά Καλπάκη για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες, έκανε λόγο για την παρουσία του κόσμου (φτάνει πια με αυτό το τροπάριο..), αλλά και για τον Πέτζα (εδώ γελάμε αθόρυβα..), ελπίζοντας σε βοήθεια, σαν ”μάνα εξ ουρανού”.

Τέλος, να δώσω για άλλη μία φορά τα συγχαρητήριά μου στον coach Μαρκόπουλο και την ομάδα του Αμαρουσίου, που έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους το τελευταίο διάστημα, μιας και με δύο νίκες σε ένα άδειο γήπεδο επί του Ολυμπιακού, έχει μία και μοναδική ευκαιρία να φτάσει ξανά στον τελικό (!!) του πρωταθλήματος …και οι παίκτες του να μοιραστούν 200.000Ε, μέσα σε μία νύκτα!

Υ.Γ. Αρχίζουν και πληθαίνουν τα ”ιντερνετικά” fan club του ..προπονητή πλέον, Γιώργου Σιγάλα..

Υ.Γ.2 Συγχωνεύσεις επί συγχωνεύσεων συνέχεια, μιας και φήμες λένε πως Ολύμπια και Α.Ε.Λ. ετοιμάζονται για το μεγάλο ”μπαμ” στον κάμπο..

Υ.Γ.3 Σχετικά με τον κ.Ζήτρο, έχει κάνει επαφές με τον Δημήτρη Βεργίνη;!μιας και η ρήτρα δεν υφίσταται με τα τόσα ..χρωστούμενα..

Υ.Γ.4 Ζήσης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Πελεκάνος στο ..”σφυρί”.. σχετικά με τον τρίτο, πιθανή η επιστροφή του στον Παναθηνα’ι’κό, ώστε να γίνει δίδυμο με τον Πέκοβιτς..

Υ.Γ.5 Τριφούνοβιτς-Σερφ τα πιο ”hot” ονόματα της προπονητικής ”πιάτσας”, μιας και κουνάνε μαντήλι από Lietuvos και Maccabi αντίστοιχα..

Υ.Γ.6 Στοιχήματα για τον Ιερεμία δέχομαι..όσοι πιστοί ας στείλουν τις προβλέψεις τους..

Υ.Γ.7 Τέλος, να σας ανακοινώσω τη ”συνεργασία” μας με το ενημερωτικό και συγχρόνως site συζητήσεων γύρω από το μπάσκετ, www.talkbasket.net , για να μαθαίνετε ειδήσεις από όλη την Ευρώπη και το παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά και να ανταλλάσετε απόψεις με φίλους της πορτοκαλί μπάλας..

Παράπονα για την απουσία μας στο basketofatsa@gmail.com

Η επιστροφή του ..alenatore (?), 8.0 out of 10 based on 1 rating
Share
8.0/10

This entry was posted on Δευτέρα, Μαΐου 19th, 2008 at 10:00 μμ and is filed under ~Konstantinos. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image