Υπερομάδα!

GD Star Rating
loading...

Απο τη μέρα έχασε ο Ολυμπιακος έχω βαρεθεί να ακούω οτι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και οτι χτίζεται έξι χρόνια. Το δεύτερο το δήλωσε ο προπονητης του Ολυμπιακού. Σαν να θέλουν να μετριάσουν τα αποτελέσματα.

Πολύ δεν θεωρούν αποτυχία την απώλεια του τίτλου. Για μένα που παρακολούθησα απο κοντά και τους τέσσερις αγώνες είναι αποτυχία όχι τόσο η ήττα αλλα ο τρόπος που έχασε. Ποτέ δε πίστευα ότι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Μπαρτσελόνα γιατί και στο καλάθι να πήγαινε το ματσ ο Ναβάρο ή Μπαζίλε θα το έβαζαν το καλάθι.

Η Μπάρτσα στο μόνο που υπερισχύει του Ολυμπιακού είναι οι παίκτες από το 7 και κάτω, η μία ομάδα βάζει τον Λάκοβιτσ και η άλλη τον Μπέβερλι. Για μένα η διαφορά ήταν στο πάγκο ο Πασκουάλ ήταν προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τα ατού του Ολυμπιακού, βοήθειες στο Σόφο, κόψιμο τα μπασίματα του Τσιλι, και μάγκωσε τον άρρωστο Τεοντοσιτσ. Ο Δράκος ούτε περιορίσε τον Ναβάρο όπως έκανε ο Πασούτιν, αλλά ουτε περιορισε το παιχνιδι στην τελική γραμμή των ψηλών με τον Μάικλ.

Ομάδα των 90 μ.ο. πόντων στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει σκοράρει 67-68-69 πόντους. Ελπίζω από τωρα να ψάχνουν προπονητή για τη νέα χρονιά. Ετσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα το έχει κερδίσει ο ΠΑΟ, αφού πλέον τα 3ποντα μπαίνουν…

Τελευταία 5 posts του #travil

Share
Leave a comment

0 Comments.

Leave a Reply


[ Ctrl + Enter ]

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image