Απρ

7

Νίκη γιατί χανόμαστε..

GD Star Rating
loading...

”Έλα μωρέ, θα κερδίσουμε και θα καθαρίσουμε τη μπουγάδα..”

Χαλλλλαρά μωρέ, ‘ντάξει, κουτσά-στραβά θα την κάνουμε την νίκη..

Αυτές οι εκφράσεις επικρατούσαν πριν 3 εβδομάδες στις τάξεις των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. (και όχι μόνο..) και δείχνουν το μέγεθος της σιγουριάς που υπήρχε. Όμως, μετά την τραγική εμφάνιση επί της Ολυμπιάδας και την παρ’ολίγον τραγωδία μέσα στο ”Παλατάκι” (να’ναι καλά ο Δημητράκης που έβαλε το τρίποντο..), τα πράγματα ”έσφιξαν” πολύ, και δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο μετά τις συνεχόμενες νίκες από Argy και τίγρη (οι 2 ..νησιώτες!).

Οι σπασμωδικές κινήσεις ξεκίνησαν όταν τα μικρόφωνα των ραδιοφωνικών σταθμών έκαναν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο (τι σας φταίει ο άμοιρος..) ώστε να γεμίσουν το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τελικό πρωταθλήματος να ‘παιζε η ομάδα, τέτοιος ντελάλης δεν θα υπήρχε, τόσο από την πλευρά των Μ.Μ.Ε., όσο και από την πλευρά της διοίκησης. Τα προβλήματα όμως δεν μπορούν να μείνουν κρυφά, όταν είναι ογκώδη και τείνουν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Ήδη στον αέρα πάνω από το κλειστό της Πυλαίας κυκλοφορούσε ο αέρας της ..αλλαγής, και αυτή έκανε την εμφάνισή της με την ”αποπομπή” τουGillespie και την απόκτηση του Micheal Jordan. Έλα όμως που όπως είπαμε ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Και έτσι μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο η πρώτη βόμβα εξεράγη, όταν και ο πρώην πλέον καλαθοσφαιριστής του δικεφάλου, Jason Row, μάζεψε τα μπογαλάκια του και αποχώρησε από την ομάδα. Η διοίκηση (τι άλλο μπορούσε να κάνει απ’το να μαζέψει τα ασυμμάζευτα..), καταδίκασε τη συμπεριφορά του παίκτη, αντί να κοιτάξει το ..ταμείο της..

Η ήττα ήρθε, με αποτέλεσμα ο ”Φλέβας” να τίθεται υπό καθεστώς πλήρους αμφισβήτησης και η πόρτα της εξόδου να είναι ανοικτή. Ο Μάτζικ Σταυρόπουλος όμως, μία μέρα πριν , είχε κάνει την πιο ατυχή δήλωση σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να παρεβρεθεί ξανά σε αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, ακόμη και τώρα στα δύσκολα που επιβαλλόταν η παρουσία του καθενός. Έτσι, η διαφενόμενη αλλαγή στον πάγκο της ομάδας δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο coach Φλεβαράκης να πορευθεί άλλη μία εβδομάδα άγχους με την ομάδα.

Η 2η συνεχόμενη ήττα σε έναν ακόμη ”τελικό” ήρθε, αλλά οι δηλώσεις του Μάτζικ είχαν ξεχαστεί.. τσουπ λοιπόν η αποχώρηση και η επιστροφή μέσα σε μία νύκτα. Μαζί με τον Μάτζικ, και ο πρώην σύμβουλος του Πανελληνίου και αστέρι της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. Τζον Κόρφας. Και πλέον, όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε..

Υ.Γ. Αν προσέξατε παραπάνω, γράφουμε ότι ο ”Φλέβας”πορεύτηκε μία εβδομάδα ακόμη με την ομάδα. Ξέρετε τι είναι για έναν προπονητή να κουβαλάει τον υποβιβασμό μίας ομάδας;

Υ.Γ.2 Άρα, ας μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο της οικειοθελούς αποχώρησης του coach από την ομάδα, όσο ΠΑΟΚτσής και αν είναι. Γιατί μετά ούτε η Σουηδία δεν θα τον έκανε δεκτό..

Υ.Γ.3 Μιλάνε πολλοί για διατησία κατά του Π.Α.Ο.Κ. .Ξέρετε πόσα λεφτά χρειάζονται για να πληρωθούν οι 3 διαιτητές σε κάθε αγώνα; αν δεν πληρωθούν μία, δύο, τρεις ..τότε η στάση τους αλλάζει, πέρα από εμπάθειες και ..απάθειες..

Υ.Γ.4 Επέστρεψε και ο Gillespie.. ε ρε γλέντια..

Υ.Γ.5 Αυτό που έχει να κάνει ο κόσμος, εσείς, είναι να πάει στο γήπεδο, γιατί όπως λέει και ο τίτλος μας, νίκη γιατί χανόμαστε..

Υ.Γ.6 Αφήστε διοίκηση, Γαλατσόπουλο, νεύρα στην άκρη, γιατί η ομάδα σαν Ο-Μ-Α-Δ-Α και όχι σαν πρόσωπα, σας χρειάζεται..

Υ.Γ.7 Θεώρησα απαραίτητο αυτό το flash-back να γίνει, μιας και μερικά γεγονότα χάνονται και δεν πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο.

Υ.Γ.8 Σχολιασμός της αγωνιστικής και2 θεματάκια ακόμη από αύριο, μιας και το γυμναστήριο κουράζει..

Σχολιασμό, απορίες, καντήλια στο basketofatsa@gmail.com

Νίκη γιατί χανόμαστε.., 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share
10.0/10

This entry was posted on Δευτέρα, Απρίλιος 7th, 2008 at 10:46 μμ and is filed under ~Konstantinos. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image