Απρ

1

Από ‘δω παν’ κι άλλοι..

GD Star Rating
loading...

Flash news: Τι ματσάρα στη Μόσχα.. και τι νίκη για τον Ολυμπιακό.. ο Lynn την ώρα που θα έβαλε το νικητήριο καλάθι έπρεπε να γυρίσει στο διαιτητικό τρίο και να πει με μορφασμό, ”άντε γεια”!! Θα επανέλθουμε στη μεγάλη νίκη – μισό βήμα πρόκρισης στο f-4 της Μαδρίτης, με ξεχωριστό θέμα.

Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, μιας και λόγω σημαντικού τεχνικού προβλήματος (πλέον οι περισσότεροι ξέρετε πώς είναι οι υπολογιστές..) δεν μπόρεσα να δημοσιεύσω ..on time, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Και τώρα στα δικά μας.. οι περισσότεροι από εσάς θα με ρωτήσετε τι σχέση μπορεί να έχει ο τίτλος του ”άρθρου”, με την παραπάνω φωτογραφία και με αυτά που θα πούμε παρακάτω.. οι συνειρμού δικοί σας..

Είπα σήμερα να θυμηθούμε εμείς οι ”παλιοί” μερικές χαρακτηριστικές φιγούρες από τα cartoon που παρακολουθούσαμε στα αθώα-παιδικά μας χρόνια (..τι ωραία..) και να τα συνδυάσουμε με ”φιγούρες” του ..χώρου μας. Και για να καταλάβετε τι εννοώ, ας ξεκινήσω τον οιρμό της σκέψης και της φαντασίας μου, με τον γνωστό sport-Billy, ο οποίος με το μαγικό του βαλιτσάκι – που μπορούσε να βγάλει από τσιμπηδάκι μέχρι και ..σπίτι ολόκληρο – προσπαθούσε να σώσει τον κόσμο. Χχμμ, για να σκεφτώ.. κάτι σε Κώστα Φλεβαράκη ”φέρνει”, μιας και ο ”Φλέβας” το απόγευμα της Κυριακής προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά στο ..τσακ, δεν τα κατάφερε. Από το -19 (ναδήρ) στο ”όλα”, αλλά αφού το φτάνεις εκεί το παιχνίδι, το παίρνεις κιόλας με το ”έτσι” και το ”θέλω”. Αλλά είπαμε, ένας Jordan, δεν φέρνει την άνοιξη.

Συνεχίζω με τον φοβερό και τρομερό Ιζνογκούντ, το δεξί χέρι του χαλίφη. Όλοι λίγο πολύ, γνωρίζουμε την ιστορία, κατά την οποία ο Ιζνογκούντ θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, αλλά… Έτσι και ο κ.Ιτούδης, θέλει να γίνει προπονητής (πρώτος..) στη θέση του προπονητή..τώρα, σε ποιανού θέση και σε ποιά ομάδα, θα το δείξει το άμεσο μέλλον.

Τέλος, ο ”τίγρης”, κ.Βαγγέλης Αλεξανδρής, μπορεί να παρομοιαστεί με τον captain-Planet, ο οποίος όταν ο κόσμος (ομάδες..) αντιμετώπιζε δυσκολίες, τον καλούσαν για να τους σώσει. Τέσσερις αγωνιστικές έχουν απομείνει, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο νησί της Ρόδου και όλα είναι πιθανά. Από την άλλη, η 5άδα της ομάδας του Ρεθύμνου θυμίζει κάτι σε Power Rangers, ενώ θα παραθέω ακόμη έναν χαρακτηρισμό στον προπονητή των πρασίνων, Zelimir Obradovic, και θα τον ”βαφτίσω” γκρινιάρη (ναι, αυτόν από τα στρουμφάκια..), μιας και ό,τι και να γίνει, πάντα θα γκρινιάζει και θα ..ορείεται.

Υ.Γ. Α! έχουμε τους αδερφούς Dalton, αλλά πώς θα χαρακτηρίζαμε τους ..Αγγελοπουλαίους;!

Υ.Γ.2 Για την ομάδα του Άρη θα ήθελα τη βοήθειά σας, μιας και μόνο για τον Τerry έχω κάτι σε ..Garfield..

Υ.Γ.3 Ο πάγκος του Ολυμπιακού έχετε προσέξει πώς είναι σηκωμένος σε άμυνα-επίθεση;!αυτό θα πει Ο-Μ-Α-Δ-Α!πάθος και ένταση.. και όχι ”αραλίκι” στους πάγκους και ..ξάπλα με τα χέρια στο κεφάλι.

Υ.Γ.4 Μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, και την παραπάνω ..παρέλαση από cartoon, είχαμε και την”παρέλαση” του Άρη στην Κυψέλη το απόγευμα της Κυριακής. Το’παμε, θα ”σκυλιάσει” ο Ζούρος, όπως επίσης ότι θα παικτεί και ..”πιεστική” άμυνα. Δυστηχώς..

Υ.Γ.5 Υπομονή, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, και αν όχι, όπως λέει και ο τίτλος, από ‘δω παν’ κι άλλοι..

Υ.Γ.6 Από πότε έχει να παίξει καλά ο Τσαλδάρης;!βάλτε τα κάτω, και δείτε ότι έχει να ”σταυρώσει” τρίποντο με τον τρόπου που αυτός ξέρει, από το ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο κοούτσαρε για πρώτη φορά ο ”δράκος”..

Υ.Γ.7 Από πότε η εφημερίδα ”Φως των Σπορ” παίρνει επίσημα θέση, και ουσιαστικά θέτει veto (μιας και είναι των ημερών..) σε πιθανή αντικατάσταση του ”δράκου” από τον πάγκο της Εθνικής;!

Υ.Γ.8 Καταλάβατε ποιά είναι στην φωτογραφία;!πέρα ότι είναι ..τσολιάς..

Περιμένω σχόλια, ή προσωπικά mail στο basketofatsa@gmail.com για βοήθεια στο θέμα των cartoon.

Από 'δω παν' κι άλλοι.., 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share
10.0/10

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 1st, 2008 at 9:04 μμ and is filed under ~Konstantinos. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image