Μαρ

25

Τικ-Τακ.. Τικ-Τακ..

GD Star Rating
loading...

Έτσι αργά και βασανιστικά κυλάει ο χρόνος στα δύο ”στρατόπεδα” πρασίνων και κοκκίνων. Η μεγάλη μέρα (η πρώτη..) έφτασε και σε λίγες ώρες από τώρα οι δύο αιώνιοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο άδειο κλειστό του Ελληνικού. Οι δύο προπονητές βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα σχέδιά τους, ενώ οι φίλαθλοι αναμένουν με μεγάλη αγωνία το τζάμπολ του τελικού κυπέλλου Ελλάδος. Θα με ρωτήσετε μερικοί τέτοια μέρα-νύκτα τι κάθεσαι και γράφεις, αλλά για μας τους φίλους του αθλήματος αργίες δεν έχει.. οι ειδήσεις τρέχουν και αν δεν κάνουμε και λίγο γυμναστήριο, δεν θα αντέξουμε στο τέλος. Εκτός και αν αρχίσουν και πάλι οι διακοπές ρεύματος, οπότε θα έχουμε ”σοβαρή” δικαιολογία αργοπορίας ή απουσίας ακόμη-ακόμη.

Εύχομαι, όπως και εσείς όλοι, να δούμε και να χαρούμε μπασκετάκι αύριο το απόγευμα και όχι τίποτε άλλο.. ξέρετε, νωπές οι μνήμες από περσυνές τέτοιες μέρες.. Αναμφίβολα, μεγάλο παιχνίδι το αυριανό, το οποίο ίσως αποτελέσει μία μίνι πρόβα για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Και λέω ίσως, μιας και μπάλα είναι (με σπυριά..) και μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις.. ευχάριστες για μερικούς, δυσάρεστους για άλλους.. Ο ”δράκος” θα ”σκυλιάσει” για την πρώτη κούπα, η οποία θα του δώσει κίνητρο σοβαρό για μεγάλα όνειρα για τη συνέχεια. Από την άλλη, η κατήφεια που επικρατεί στην πλευρά του Παναθηνα’ι’κού μετά τον αποκλεισμό από το top-8, ίσως λειτουργήσει ευεργετικά και παίξουν και λίγο μπάσκετ..

Προγνωστικά: Να κερδίσει το μπάσκετ επιτέλους σε αυτή τη χώρα..

Υ.Γ. Χρόνια μας πολλά και ό,τι επιθυμούμε.. να πάμε μπροστά σαν λαός και να μην χαθεί η ιστορική μας συνείδηση, όση και αν έχει απομείνει..

Υ.Γ.2 Χρόνια πολλά και στον πρόεδρο του site, Μιχάλη, ο οποίος αύριο ..”ενηλικιώνεται”..

Υ.Γ.3 Κύριε Γαλατσόπουλε, ένας ..Jordan δεν φέρνει την άνοιξη, δυστηχώς. Και μία ρητορική ερώτηση:

Πριν ένα μήνα κάνατε λόγο για ανάγκη της πολιτείας να βοηθήσει τον δικέφαλο και πως οι κρατικές χορηγίες έπρεπε και πρέπει να δωθούν στην ομάδα. Αλλά με πρόχειρους και χαζούς υπολογισμούς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι 5 αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη της regular season, ισοδυναμούν με 5 ημερολογιακές βδομάδες, με σπίτι, με αμάξι, σε μία άλλη πόλη. Και ξέρουμε όλοι πώς είναι οι Αμερικανοί.. με τον μήνα..

Υ.Γ.4 Πολύ γκρίνια ρε παιδί μου στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.. πού να δείτε και τα νούμερα από τα κομμένα εισητήρια..

Υ.Γ.5 Μ.Ε.Ν.Τ. – Πανόραμα.. τρίποντο εκπρόθεσμο κατά 2” παρακαλώ.. μετά τη Δάφνη και το Πανόραμα θα ανεβάσει video στο youtube;

Υ.Γ.6 Κύριε Οικονομίδη, οι Κύπριοι τελικά τι είναι; κοινωτικοί; Έλληνες; γιατί μπερδεύτηκα.. γιατί το 2009-2010 αν έχουμε κυπριακή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα υπάρχει πρόβλημα..

Υ.Γ.7 Ξέρετε τι κρύβετε πίσω από το χαμόγελο Γιαννάκη – Ομπράντοβιτς ε; η ..αιώνια ”αγάπη”..

Γκρίνιες, μίρλες, σχόλια, παραλειπόμενα στο basketofatsa@gmail.com

Τικ-Τακ.. Τικ-Τακ.., 9.0 out of 10 based on 1 rating
Share
9.0/10

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 25th, 2008 at 10:17 μμ and is filed under ~Konstantinos. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image