Μαρ

22

Ζητείται απάντησις σε μυστήριο..

GD Star Rating
loading...

Απογοήτευση ; Αγανάκτηση ; Δυσαρέσκεια ; Είναι τρεις λέξεις που περιγράφουν πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη. Ποιός θα το πίστευε ότι μετά από την ηρωική και πολύ καλή εμφάνιση επί της Lietuvos Rytas, θα επακολουθούσε αυτή η ..”εμφάνιση” (απουσία ”κολλάει” καλύτερα..) επί της σκληροτράχυλης Ολύμπιας. Δεν είναι τόσο η ήττα, ούτε οι 48 πόντοι που προκαλούν σύγχηση και νεύρα σε σας εκεί στις κερκίδες, αλλά η εμφάνιση που πραγματοποίησαν όλοι οι παίκτες των κιτρίνων, πλην Massey και Wright. Φαίνεται πως για μερικούς παίκτες, μπορεί να ισχύει αυτό που ανέφερε ο αγαπητός συνάδελφος-blogger-μπασκετόφιλος κύριος Κούσης..

Άλλα τα μάτια της ..euroleague, και άλλα της ..Α1 ..“, και ο νοών, νοείτω..

Πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των αγώνων σε Ρόδο και Ελληνικό, όπου οι νησιώτες Κολοσσός και Ρέθυμνο επικράτησαν των αντιπάλων τους – Μαρούσι και Πανιώνιο αντίστοιχα -.Έτσι, δικαιολογημένα οι πορτοκαλί ”καιγόντουσαν” για την νίκη, την οποία προσπάθησαν και κατάφεραν να ”κλέψουν”, με αποτέλεσμα να κάνουν το μεγάλο βήμα για την παραμονή. Πολλά ακούστηκαν από τις κερκίδες του γηπέδου, αλλά το μυαλό μας είναι μικρό και η σκέψη μας δεν ταξιδεύει μακριά και σε ..απαγορευμένα μέρη, και αποκλείουμε κάθε σενάριο συνομωσίας.

Argy και τίγρης, (κ.Πεδουλάκης και κ.Αλεξανδρής..) οι μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής μέρας και συνεχίζουν ακάθεκτοι για μία θέση στην Α1, ενώ ο coach Φλεβαράκης δεν νιώθει πλέον και πολύ άνετα, μιας και το πρόγραμμα ”μυρίζει” μπαρούτι, με 5 εναπομίναντες αγωνιστικές, πραγματικά φωτιά.

Υ.Γ. Τα εύσημά μου στον κύριο Μπαρτζώκα, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερε και είχε τον έλεγχο, αναγκάζοντας μάλιστα τον coach Herbert να μην μπορεί να αντδράσει παρ’ όλο που ανακάτευε συχνά πυκνά την τράπουλα.

Υ.Γ.2 Χιτσκοκικό αναμένεται το φινάλε τόσο στη μάχη της 4ης-5ης-6ης θέσης, όσο και στην ουρά, και πιο συγκεκριμένα στην 13η θέση..

Υ.Γ.3 Κenny Taylor, το παιδί που σημαδεύτηκε από δολοφονία συμπαίκτη του στο Αμέρικα, και ο νην ηγέτης της Ρόδου..

Υ.Γ.4 1/18 τρίποντα και ακόμη σουτάρουν οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. ..

Υ.Γ.5 Λάζο μας ..πιάσανε.. βγήκες foul με αυτό που έκανες στο Σ.Ε.Φ., και εκεί που είχες το πάνω χέρι στην υπόθεση Π.Σ.Α.Κ. – Βασιλακόπουλου, έκανες πολλά βήματα πίσω..

Υ.Γ.6 1.JPG1

Υπομονή σε όλους σας, όσοι πιστοί επικοινωνήστε στο basketofasta@gmail.com

Ζητείται απάντησις σε μυστήριο.., 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share
10.0/10

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 22nd, 2008 at 11:47 μμ and is filed under ~Konstantinos. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image