Αυγ

8

Η επιστροφή ενός ‘δανεικού’ αρχηγού (;)

GD Star Rating
loading...

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ο Κώστας Βασιλειάδης θα φορέσει ξανά τη φανέλα που αγάπησε και ανδρόθηκε μαζί της. Ο πλακατζής Κωστάκης (..έτσι κάποτε τον φώναζε ο coach ”τίγρης” Αλεξανδρής..) θα προβάρει και πάλι τη φανέλα με το no.7 – και όχι με το ..14- και εντός ολίγων ωρών, ή και ημερών, θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη της Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε στην επίσημη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο νέος ..chairman του δικεφάλου, ο κ.Δρόσος, είχε αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες για την επιστροφή του Βασιλειάδη στο ”Παλατάκι”, και την επομένη ακριβώς το ίδιο δήλωσε και ο coach Argy, ο οποίος μάλιστα μίλησε μαζί του για να συζητήσουν τι ακριβώς σκέφτονται οι 2 πλευρές. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά η νέα βάση που θα στηρίζεται η νέα ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι άκρως ελληνική, με τους Χαρίση-Βεργίνη-Βασιλειάδη-Τσιάρα-Σίμτσακ, ενώ αν προστεθούν και οι Χαριτόπουλος-Καυκής-Γιαννόπουλος-Γαλαζούλας οι οποίοι είναι στον ”αέρα”, μιλάμε για 9 Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν και νιώθουν τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα, και δη Π.Α.Ο.Κ, και ας είναι οι 2 δανεικοί.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο παρελθόν του Βασιλειάδη τόσο στην ομάδα του δικεφάλου αλλά και στη μετέπειτα πορεία του που κατέληξε να ”τρελαίνεται” μετά από κάθε του καλάθι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά το σίγουρο είναι ότι μία τέτοια κίνηση ξυπνάει κυριολεκτικά μνήμες στο μυαλό του φιλάθλου και οπαδού και το ”στοίχημα” των 4.000 διαρκείας που έθεσε ο κ.Δρόσος δείχνει πλέον να έχει νόημα.. Ο Κώστας είναι αγαπητός σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, αποτελούσε σημαία για αυτούς και ποτέ δεν ”έπεσε” στα μάτια τους, όπως και ο έτερος ”έφηβος” Βασιλόπουλος, που είχε ακούσει τα ..εξ αμάξης την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο ”Παλατάκι”.

Οπότε πλέον απομένει να διαβάσουμε στο επίσημο site του δικεφάλου την ανακοίνωση, γιατί ήδη ο Κώστας απολαμβάνει τους καφέδες του στην όμορφη Λεωφόρο Νίκης.

Υ.Γ. Πρώτη φορά πάντως στα χρονικά, θα υπάρχει αρχηγός ομάδας, ο οποίος θα είναι ..δανεικός..

Υ.Γ.2 Οι φήμες για επιστροφή του Κώστα υπήρχαν ήδη από τα τέλη Ιουνίου, όταν και σε πηγαδάκια στο camp που διοργανώνει περίμενε πώς και πώς να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος και να ”στρώσει” η κατάσταση..

Υ.Γ.3 Σλούκας εδώ.. Σλούκας εκεί.. πού είναι ο Σλούκας;!

Υ.Γ.4 Πού να ακούσετε και πόσα ζητάει ο Μαντουλίδης.. τον ουρανό με τα άστρα..

Υ.Γ.5 Θα επανέλθουμε με αφιέρωμα στα Εθνικά μας συγκροτήματα, μιας και τα ”χρυσά” παλικαράκια διαδέχονται οι άντρες στο Πεκίνο..

Σχόλια και ιστορίες με τον ..Κωστάκη στο basketofatsa@gmail.com

Η επιστροφή ενός 'δανεικού' αρχηγού (;), 6.5 out of 10 based on 2 ratings
Share
6.5/10

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 8th, 2008 at 11:52 πμ and is filed under ~Konstantinos. Follow the comments through the RSS 2.0 feed. You can post a comment, or leave a trackback.

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.
Anti-spam image